TV 2 vurderer å kutte 72 årsverk

<pLedelsen i TV 2 fikk mandag overlevert et forslag om å kutte hele 72 årsverk i kanalen. Kuttene vil berøre alle kanalens avdelinger.</p

Artikkelen fortsetter under annonsen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Utvalget som ser på kuttmuligheter i TV 2 leverte klokken 12.00 mandag sin innstilling til ledelsen. For å spare kostnader foreslår utvalget å barbere bort 72 årsverk og skal ha presentert en plan hvor sluttpakker skisseres.

– Alle avdelinger blir berørt. Vi forhandler med klubbene om hvordan dette skal løses de nærmeste dagene, sier kommunikasjonsdirektør Rune Indrøy i TV 2 til Journalisten.

Han viser til at mange av årsverkene vil gjelde ubesatte stillinger, men opplyser ikke hvor mange slike stillinger det finnes i kanalen. I tillegg signaliserer han at kanalens vikarstab vil bli sterkt berørt av nedskjæringene.

– Det er også mange vikarer og engasjement som blir tatt i denne sammenhengen. Det blir ikke slik at 72 ansatte må gå, sier Indrøy.

Men noen fast ansatte vil også bli berørt.

– Vi har begynt å diskutere sluttpakker i ledelsen. Det vil ikke bli gitt generelt tilbud om sluttpakker, men vi kommer til bruke mye tid med klubbene om dette. Så langt som overhodet mulig vil vi unngå oppsigelser av fast ansatte, sier Indrøy. (©NTB)