Carew-mål til liten nytte

 
Artikkelen fortsetter under annonsen

<pMøtet med nyopprykkerne Stoke ble en berg og dalbane for John Carew og Aston Villa. Carew kom på scoringslista, men 2-3-tap for Stoke er skuffende.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Stoke (NTB): Stoke hadde ikke vunnet en kamp i den engelske toppdivisjonen siden de slo Arsenal 30. mars 1985. Men mot Aston Villa fikk de seieren de lengtet etter, etter å ledet 1-0, 2-1 og til slutt 3-2.

SE PREMIER LEAGUE PÅ ABC TV

Tre minutter på overtid sørget Mamady Sidibe for feststemning i Stoke. Han headet i mål til 3-2-seier etter et langt innkast. Dermed ødela han dagen for John Carew og co.

Nordmannen scoret sitt andre mål på like mange kamper i år etter en drøy times spill på Britannia stadium. Dermed er Carew på god vei til å overgå fjorårssesongen, der han endte med 13 seriemål.

Men den helt store jubelen uteblir. For Villa slet mot Stoke, som var svært interesserte i å overbevise i sin første hjemmekamp i den engelske toppdivisjonen siden 1985.

Et fullsatt Britannia ble servert en gledelig 1. omgang. Allerede i kampens første minutt hadde hjemmelaget en stor sjanse til å ta ledelsen, men Ricardo Fuller headet utenfor.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Men det gjorde ingen ting. For etter en halvtime ble Rory Delap felt i boksen, og dommeren pekte resolutt på straffemerket, til tross for protester. Liam Lawrence var sikker med straffesparket, og ordnet Stokes første mål på hjemmebane for sesongen.

Stoke presset fram mot hvilen, men i annen omgang var Villa mer med på notene. Etter 63 minutter ble John Carew spilt igjennom. Nordmannen rundet Amdy Faye i Stoke-forsvaret og satte enkelt inn utligningen.

Ti minutter før full tid eksploderte det på stadion. Ricardo Fuller la på til 2-1, og hjemmefansen øynet seier. Men det så ut til å ende uavgjort da Martin Laursen utlignet fra kort hold bare to minutter etter Fullers mål.

Men innbytteren Mamady Sidibe ville det annerledes. Han sørget for jubelstemning i Stoke, mens Aston Villa-spillerne nok får en tung busstur hjem.

Resultater Premier League

Blackburn – Hull 1-1, Liverpool – Middlesbrough 2-1, Newcastle – Bolton 1-0, Stoke – Aston Villa 3-2, Tottenham – Sunderland 1-2, West Bromwich – Everton 1-2.(©NTB)


Les mer om Premier League på Startsiden