Fortsatt Torres-show?

Liverpools superspiss Fernando Torres
Liverpools superspiss Fernando Torres 
Artikkelen fortsetter under annonsen

<pDet er klart for andre runde i Premier Leauge, og her er status i alle klubbene som skal i aksjon i ettermiddag. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Rundens hovedkamp:

Liverpool - Middlesbrough

Anfield, avspark 16.00

To lag som ønsker å bygge på sin resultatmessige gode åpning på Premier League forrige helg. Begge lag tok tre poeng, Liverpool mot Sunderland, og Middlesbrough mot Tottenham. Sistnevnte var det laget som imponerte mest.

Liverpool vant sitt oppgjør etter en sen scoring av superspissen Fernando Torres. Han åpnet scoringskontoen i første kamp, og dersom han får herje fritt i dagens oppgjør blir Liverpool farlige. Kampen som sådan var ingen stor prestasjon av laget fra Beatles-byen, men Rafa Benitez kunne innkassere en god start.

Middlesbrough fikk en meget god start da de slo Tottenham 2-1. Seieren var fortjent, og dersom de fortsetter i samme spor i ettermiddag kan vi få et spennende oppgjør. Justin Hoyte er i tillegg på plass fra Arsenal for å styrke forsvaret etter forrige helgs runde.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Boro har imidlertid ikke vunnet borte på de åtte siste kampene, og Liverpool er ikke i en posisjon hvor de kan tape poeng i slike kamper på hjemmebane dersom det skal bli seriegull.

Sami Hyypia er ute med skade for vertene, men Ryan Babel er tilbake fra OL og har sluttet seg til troppen. Argentinske Javier Mascherano og brasilianske Lucas er derimot fortsatt ikke tilbake fra sommerens enorme idrettsarrangement.

Boro-manager Gareth Southgate kan gi Justin Hoyte sin debut etter overgangen fra Arsenal, mens egypterne Mido og Mohamed Shawky vil bli testet før avspark etter småskader. Julio Arca og Chris Riggott er begge definitivt ute.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Øvrige kamper lørdag:

Blackburn - Hull City

Ewood Park, avspark 16.00

To lag som fikk en kjempestart på den nye Premier League-sesongen møtes på Ewood Park. Blackburn tok en sterk borteseier (2-3) mot Everton i Paul Ince sin debutkamp på sidelinjen, mens Hull vant 2-1 hjemme mot Fulham i sin første kamp i toppdivisjonen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Med offensiv og god fotball leverte Blackburn varene, og stjernespissen Roque Santa Cruz fortsatte der han slapp i fjor - med scoring. Foran ettermiddagens kamp er Brett Emerton tilbake på banen for Blackburn etter sin fotskade.

Geovanni kom gratis fra Manchester City før sesongen, og ble en umiddelbar hit for Hull med sin debutscoring mot Fulham forrige helg. Med seier i ettermiddag vil Hull bli det første nyopprykkede laget som vinner de to åpningskampene i Premier Leagues historie.

George Boateng sliter med en skade, men kan bli klar. Dean Marney og sommersigneringen Peter Halmosi står klar til å ta over på Hulls midtbane dersom den erfarne midtbanespilleren må kaste inn håndkleet.

Newcastle - Bolton

St. James´ Park, avspark 16.00

Etter en god åpningskamp på Old Trafford (1-1) er det et Newcastle-lag med god selvtillitt som skal ønske hjemmefansen velkommen til St. James´ Park, og kampen mot Bolton. Jonas Gutierrez var en meget god tilvekst til kantspillet hos the Magpies i forrige runde, og ”Spiderman” kan bli en yndling for hjemmefansen om han leverer det samme i ettermiddag.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Bolton er av mange spådd en tung sesong, men åpnet med tre poeng hjemme på Reebok stadium etter 3-1 over Stoke.

Newcastle ønsker å vinne sin kamp nummer 1000 etter andre verdenskrig, og med Michael Owen tilbake på benken for hjemmelaget øker mulighetene. Dette gir manager Kevin Keegan flere muligheter på topp. Steven Taylor er klar igjen i forsvaret etter å ha fått seg en trøkk mot Manchester United, mens Mark Viduka, Claudio Cacapa, Peter Ramage og Andrew Carroll er skadet. Joey Barton er ikke med i troppen.

Bolton-manager Gary Megson har ingen skadebekymringer foran møtet med Newcastle.

Stoke City - Aston Villa

Britannia Stadium, avspark 16.00

Stoke fikk et ublidt møte med det høye nivået i Premier League da de tapte mot Bolton forrige helg. Dagens kamp er manager Tony Pulis sin kamp nummer 100 på benken for Stoke etter returen til Britannia Stadium, og det er også kamp nummer 100 i offisielle møter mellom disse to lagene.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Stoke venter på arbeidstillatelse for Abdoulaye Faye og Haminu Dramani, og dersom dette går i boks kan de to få sitt første bekjentskap med Stoke-fansen. Faye er hentet inn fra Newcastle, mens Dramani er kommet inn på lån fra Lokomotiv Moskva.

Aston Villa imponerte stort hjemme mot Manchester City sist (4-2) . Et lynhurtig hat-trick av Gabriel Agbonlahor sørget for at kampen var avgjort. I tillegg er viktige Ashley Young og Gareth Barry i god form tidlig i sesongen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Steve Sidwell og Carlos Cuellar er fortsatt ute for bortelaget.

Tottenham - Sunderland

White Hart Lane, avspark 16.00

To lag som tapte i åpningen møtes i Nord-London. Tottenham skuffet stort, mens Sunderland kunne fortjent poeng.

Pascal Chimbonda og Steed Malbranque vil være tilbake på gamle trakter i ettermiddag etter at de ble solgt fra nettopp Tottenham i sommer. En annen som gjorde det samme byttet er Teemu Tainio, men han mister oppgjøret grunnet skade.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tom Huddlestone og Jamie O´Hara forventes å være klare til spill for Tottenham etter at de fikk noen småskader under landslagsspill i midtuken. Alan Hutton er imidlertid fortsatt ute med et tretthetsbrudd i foten.

Djibril Cisse er med i Sunderland-troppen etter at utlånet fra Marseille gikk i orden. Han trenger likevel en internasjonal klarering for å få slippe til i ettermidag. Nye David Healy er også med.

Dwight Yorke, Kenwyne Jones, Paul McShane og Martyn Waghorn er skadet og mister oppgjøret.

West Bromwich Albion - Everton

The Hawthorns, avspark 16.00

To lag som tapte i åpningen her også - ett av dem er tippet i bunnen og ett er tippet i toppen.

Tony Mowbray kan la tidligere Heerenveen-forsvarer Gianni Zuiverloon få sin debut etter at han returnerte fra OL med Nederland, men han har slitt med tidsforskjellen og kan bli hvilt. Tidligere Lillestrøm-spiller Robert Koren, samt spissen Luke Moore er tilbake fra skade til denne kampen, mens stopper Neil Clement fortsatt er på sidelinjen for West Brom.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

For Everton ser det styggere ut på skadefronten. Dan Gosling og kaptein Phil Neville kan miste kampen, mens Tim Cahill, Steven Pienaar, Tony Hibbert, James Vaughan og Andy van der Meyde er alle skadet. Victor Anichebe er i troppen til Nigeria som skal spille OL-finale mot Argentina på lørdag, og er dermed ute av dansen i ettermiddag.

Fulham - Arsenal

Craven Cottage, avspark 18.30

Det er klart for London-oppgjør på lille, intime Craven Cottage når Fulham tar imot Arsenal.

Fulham skuffet mot Hull i åpningen, mens Arsenal tok en oppskriftsmessig seier hjemme mot West Brom, uten å imponere.

Fulham-manager Roy Hodgson er uten sin dyre angrepsspiller Andy Johnson til oppgjøret, noe han for øvrig også vil være de neste tre ukene. Langtidsskadde Diomansy Kamara er ute.

Det er mange skader som kan bekymre Arsene Wenger før avspark. Cesc Fabregas, Abou Diaby, Philippe Senderos, Amaury Bischoff, Tomas Rosicky og Eduardo er alle ute.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Samir Nasri sto over landskampen i midtuken med skade, men er med igjen til dagens oppgjør for Arsenal. Mikael Silvestre har signert fra Manchester United i uken som gikk, men kan miste dagens kamp på grunn av skade. Alexander Song er med i troppen etter at han er tilbake fra OL med Kamerun.


Les mer om Premier League på Startsiden