- Han blir en internasjonal stjerne

 
Artikkelen fortsetter under annonsen

<pKaptein Brede Hangeland skryter voldsomt av stopperkollega Tore Reginiussen. Fulhamspilleren mener Reginiussen blir en spiller av internasjonalt format.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Etter gårsdagens 1-1 kamp på Ullevaal var, for kvelden, Norges kaptein raus med superlativene da han skulle beskrive stopperkollega Tore Reginiussen.

- Han blir en spiller av internasjonal toppklasse, helt garantert. Han vokser for hver landskamp, sa Hangeland om Reginiussen til ABC Nyheter etter kampen.

Les også: Uavgjort på Ullevaal

-Unnskyld

Hangeland synes også samarbeidet dem i mellom blir bedre for hver kamp som spilles.

- Jeg synes vi slipper en god spiller som Robbie Keane lite til i kveldens kamp. Vi kommuniserer godt sammen og det går bedre og bedre for hver kamp. Kampen sett under ett så er jeg stort sett fornøyd, bortsett fra målet. Det var kjedelig, forsatte Hangeland.

På irenes mål i går var Hangeland nemlig ikke i tvil om hvem som må ta hovedskylden.

- Det er bare å rekke hånda i været å si unnskyld til gutta på det irske målet. Det skal ikke skje. Det er uten tvil mitt hele og fulle ansvar at det skjer. Det var en teknisk feil som de utnyttet nådeløst. Der ser man hvor store konsekvenser det følger av slike feil. Derfor er det totalt sett en kamp midt på treet.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Nå gleder Fulhamspilleren seg til å ta fatt på viktigere oppgaver med landslaget. Og han har ingenting i mot at han får Reginiussen ved sin side når Island gjester Ullevaal i den første kvalikkampen mot VM i Sør-Afrika i 2010 lørdag 6. september.

- Vi snakker mye sammen når vi samles med landslaget og vi fungere godt sammen, både på og utenfor banen. Vi snakker blant annet en del om hvordan bli bedre, både individuelt og som lag, sier Hangeland.

Treg start i England

En serierunde er unnagjort i England og Hangelands Fulham røk på et forsmedelig 0-1 tap borte for nyopprykkede Hull sist helg. Hangeland mener londonerne nå bare må brette opp ermene.

- Det var ikke slik vi hadde håpet, men det er bare å se fremover. Vi bør vinne slike kamper som den mot Hull dersom vi skal unngå å slite som i fjor.