Dave Matthews-musiker død

 
Artikkelen fortsetter under annonsen

<pSaksofonisten i Dave Matthews Band, LeRoi Moore, døde i går etter komplikasjoner etter en bilulykke han var involvert tidligere i sommer.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

LeRoi Moore var saksofonist og en av grunnleggerne av Dave Matthews Band. I går måtte han gi tapt etter komplikasjoner etter en bilulykke han var involvert i 30. juni. Musikeren ble 46 år gammel.

Ulykken skjedde på Moores egen gård i Charlottesville i den amerikanske delstaten Virginia, melder musikkmagasinet Rolling Stone . I utgangspunktet var skadene begrenset til noen brukkne ribben og en punktert lunge. Moore var etter ulykken til behandling for skadene på et sykehus i Los Angeles hvor han gikk gjennom et fysisk rehabiliteringsprogram. Men ifølge Dave Matthews Bands hjemmesider, måtte han tilbake til sykehuset for noen uker siden på grunn av uventede komplikasjoner relatert til skadene.

En representant for bandet har bekreftet Moores dødsfall og skriver i en pressemelding at musikeren døde på Hollywood Presbyterian Medical Center.

Etter ulykken har Dave Matthews Band fortsatt sin pågående turné i USA med Bela Fleck And The Flecktones' saksofonist Jeff Colin som erstatter for LeRoi Moore. Og til tross for nyheten om Moores død, rapporteres det om at bandet vil gjennomføre kveldens oppsatte konsert på arenaen Staples Center i Los Angeles.

Les mer musikk her

Les plateanmeldelser her

Les Full av fuzz her

Les Lennart her

Les Blues Groove her

Les Lyttelua her

Finn alt innen musikk på Startsiden