Carew åpnet målfesten

John Carew jubler sammen med Nigel Reo-Coker.
John Carew jubler sammen med Nigel Reo-Coker.
Artikkelen fortsetter under annonsen

<pJohn Carew (28) fikk æren av å heade inn Aston Villas første mål for sesongen.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Birmingham (NTB): Men nordmannen kom i skyggen av hat trick-kongen Gabriel Agbonlahor i 4-2-seieren mot Manchester City.

Carew ble onsdag belønnet med forbedret kontrakt i Birmingham-laget. Det feiret han med å nikke Aston Villa foran like etter sidebytte. Den 195 centimeter lange nordmannen headet et innlegg fra Ashley Young i mål bare to minutter etter sidebytte. Sist sesong ble det 13 ligamål på lørensokningen. Kan han klare enda flere i år? Åpningen virker lovende.

SE ALLE MÅLENE FRA PREMIER LEAGUE HER

– Jeg er fornøyd. Dette var en stor seier for oss, spesielt i angrep spilte vi bra. Det var skuffende at vi ikke ledet til pause, men annenomgangen var strålende, sa Aston Villa-manager Martin O’Neill.

Men det var unggutten Agbonlahor (21) som ble den store helten på Villa Park. I løpet av sju minutter og 15 sekunder ble han tremålskonge. Etter 68 minutter kom det første etter en cornersituasjon. Og deretter kom to til i løpet av kort tid etter at Liverpool-aktuelle Gareth Barry hadde fôret ham med fine pasninger. Agbonlahor gjorde nærmest som han ville, og Joe Hart i City virket resignert.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

City fikk det tøft i åpningen. Først kampstart ødela Valerij Bojinov akillesen. Det betyr mer skadetrøbbel for den bulgarske spissen som har vært ute av spill i nesten ett år. Nå venter nytt opphold på sidelinjen.

Defensivt hadde ikke Manchester-laget mye å bidra med, og Mark Hughes har mye å jobbe i ukene framover. Hans gutter virket ikke å ha våknet selv om de i midtuken tapte hjemme mot danske FC Midtjylland.

– Vi viste karakterstyrke som kom tilbake fra 0-1, men så hadde vi ti minutter med galskap. Vi gjorde noen dårlige valg defensivt, og det har du ikke råd til mot Villa, sukket City-manager Mark Hughes.

Villa tok for øvrig sin 50 ligaseier mot City. (©NTB)


Les mer om Premier League på Startsiden.