Ny runde med «Skal vi danse»

<pDet blir et bredt spekter av kjendisnavn som entrer dansegulvet når teppet går opp for en ny runde med «Skal vi danse» på TV 2 i høst.</p

 
Artikkelen fortsetter under annonsen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den største overraskelsen programlederne Guri Solberg og Kristian Ødegård presenterte var nok tidligere fotballproff Tore André Flo. En smule brydd skred han inn på dansegulvet i TV 2s studio sammen med sin dansepartner Nadya Khamitskaya i en tango han ikke så ut til å føle seg altfor hjemme i.

– Dette er ikke akkurat fotballbanen, nei. Det er så mye å huske på.

– Er det ikke det i fotballen, da?

– Jo da, men jeg tror det er litt mer å tenke på her. Fordelen min er vel at jeg har god kondis. En klar ulempe er at jeg ikke har danset så mye i mitt liv, for å si det forsiktig, ler Flo.

– God balanse

De andre kjendisene som skal være med i den populære dansekonkurransen som har premiere 12. september, er tidligere alpinist Hans Petter Buraas, artist Tor Endresen, skuespiller Janne Formoe, skuespiller Mikkel Gaup, meteorolog Siri Kalvig, artist Hanne Krogh, skuespiller Jenny Skavlan, artist Gaute Ormåsen, programleder Sigurd Sollien og artisten Lene Alexandra Øien.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– De der hjemme er litt i sjokk over at jeg har sagt ja til noe jeg ikke har kontroll over. Selv ser jeg på dette som en fantastisk mulighet til å lære noe nytt, sier Hanne Krogh.

– Nå skal jeg først til Filmfestivalen i Haugesund, men etter det er det full gass med dansetreningen, sier skuespiller Mikkel Gaup.

Han tar et solid tak rundt sin dansepartner Therese Cleve og bedyrer at han er klar til å la seg piske av sin trener, dansepartner, koreograf og mentor.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ryker ut

– Det er en fantastisk sammensetning av deltakerne i år. Jeg gleder meg, det blir en spennende høst, sier dommer Trine Dehlie Cleve som er med i programmet for fjerde gang.

I år kommer ett av parene til å ryke ut allerede første kvelden. I tillegg må de to parene med lavest poengsum danse om igjen i resultatprogrammet. Deretter er det seerne som bestemmer hvilket par som må legge danseskoene på hylla.

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg er med for å vinne, det er klart, sier Hans Petter Burås, som tror han vil nå langt med den gode balansen han har fra alpinbakken.

– Mormor sydde om mammas turkise brudekjole som jeg brukte da jeg en kort tid gikk på danseskole som tolvåring. Men etter det har det blitt mest teater på meg, så nå gleder jeg meg skikkelig til å få lære å danse. Det har vært min drøm lenge, sier skuespiller Janne Formoe. (©NTB)