Neppe Britney-stripp på film

<p class="hidden"> </p>
 

<pBritney Spears som brutal lesbisk stripper i Quentin Tarantinos neste film? Tabloidene gleder seg kanskje for tidlig. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et rykte sprer seg på internett om at Britney Spears skal ha fått rollen som voldelig stripper i Tarantinos neste film. Forvirringen øker ettersom ingen navngitte personer har stått frem for verken å bekrefte eller avkrefte ryktene.

- Dette ryktet kan være like holdbart som ryktene om at Elvis lever, skriver Variety.

I følge den britiske avisen Telegraphs anonyme kilder har Quentin Tarantino fått Britney Spears til å spille i sin neste film. Spears er angivelig tiltenkt rollen som den brutale stripperen Varla i en remake av Russ Meyers kultklassikker «Faster pussycat, kill! kill!» fra 1965.

- Quentin er overbevist om at Britney vil være perfekt for rollen. Hun gleder seg, og håper at det vil bli et vendepunkt i hennes karriere, forteller kilden til avisen.

Nyheten har i løpet av det siste døgnet fått rikelig med spalteplass i blogger og nettaviser, både internasjonalt, og her hjemme i Norge. Det underholdningsbaserte nettstedet Access Hollywood avkrefter at dette er sant. En ikke navngitt talsmann for Britney Spears skal ha sagt til nettstedet at sangerinnen gjerne vil spille i flere filmer, men at hun for øyeblikket vil konsentrere seg om musikken sin.

Det som imidlertidig er bekreftet er at Tarantino planlegger en slik film.

«Faster pussycat, kill! kill!» handler om tre strippere som drar ut i ørkenen der de møter et ungt par. De dreper mannen og tar kvinnen som gissel. Slik starter et eventyr om penger, sex og vold.

For Tarantino er «Faster pussycat, kill! kill!» en fortsettelse av arbeidet innenfor sexplotation-sjangeren, som han har jobbet med som regissør i Death Proof, og produsent i Eli Roths Hostel-serie.

I slutten av juni ble pornostjernen Tera Patrick knyttet til rollen, men allerede i januar oppstod ryktene om Britney Spears som en aktuell kandidat.

Spears har tidligere prøvd seg som skuespiller i nedslaktede Crossroads fra 2002, om en ung uskyldig jente som forsøker å finne moren sin.

Personvernpolicy