Flere voldtekter i helgen

<pEn 18-årig kvinne har anmeldt en voldtekt som skal ha skjedd på Treungenfestivalen i Telemark natt til lørdag. Under Notodden Bluesfestival skal en kvinne på 42 ha blitt voldtatt samme natt. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet etterlyser opplysninger fra vitner som var på helgens festival i Treungen i Vest-Telemark. Voldtekten mot 18-åringen skal ha skjedd på herretoalettet, og gjerningsmannen skal være 30-35 år, rundt 180 centimeter høy og ha mørkt hår. Han var iført gråblå T-skjorte med skrift foran, skriver Varden.

En mannlig polsk statsborger på 30 år er siktet for voldtekt mot en 42-årig kvinne på Notodden natt til lørdag, skriver avisa. Han ble angivelig oppdaget av kvinnens venner mens han forgrep seg på kvinnen, som skal ha vært bevisstløs.

Mannen ble mandag framstilt for varetektsfengsling. Politiet ba om fire ukers varetekt.

Drosjesjåfør siktet

I Bergen er en drosjesjåfør siktet for voldtekt. Voldtekten skal ha funnet sted i Åsane bydel natt til torsdag i forrige uke. Mannen ble pågrepet torsdag og løslatt fredag etter avhør.

– Drosjeturen ble bestilt på vanlig måte. Den fornærmede er en kvinne under 20 år, mens den siktede er en mann under 40 år. De skal ikke ha kjent hverandre fra før, opplyser politiførstebetjent Nils Inge Romslo ved Åsane politistasjon til Bergens Tidendes nettutgave.

Personvernpolicy