Aamodt isolert fra OL-troppen

<p class="hidden">Ragnhild Aamodt. Foto: Scanpix</p>
Ragnhild Aamodt. Foto: Scanpix

<pRagnhild Aamodt sliter med mageproblemer. Kantspilleren er isolert fra resten av den norske OL-troppen, men landslagslege Ola Sand tror hun snart er frisk igjen.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Foto: ScanpixFoto: Scanpix

Aamodt følte seg dårlig da hun kom til frokost i den norske leiren i Huangyaguan mandag. Dermed ble hun isolert fra resten av troppen.

– For sikkerhets skyld har vi isolert henne fra resten av dem som er her, men hun har spist sammen med oss i kveld, bare på et eget bord, sier landslagslege Ola Sand til NTB.

– Det har ikke vært noe dramatikk rundt det hele. Det er bare det at vi er enda mer påpasselig under OL, forklarer Sand.

Landslagsledelsen er ikke sikker på hva som feiler Aamodt, men tror det kan være et resultat av en lang reise og uvante forhold.

– Hun var litt uggen da hun kom ned. Det tilskriver litt dårlig søvn, tidsforskjell og at det er varmt og fuktig. Tidsomstillingen er ofte verst det tredje døgnet tidsomstillingen.

– Hun var kvalm og følte seg dårlig, men hadde ikke noe feber. Det er definitivt ikke matforgiftning. Hun har spist det samme som resten av oss, forklarer han.

Marit Breivik opplyste til VG Nett tidligere mandag at Aamodt følte seg kvalm, men ikke hadde kastet opp.

Torsdag skal Norge møte Frankrike i den siste OL-testen. Sand vet ikke om høyrekanten rekker den viktige oppkjøringskampen.

– Det kan jeg ikke si noe om. Det avhenger av hvordan hun føler seg tirsdag. Hvis hun er mye bedre og også får en normal treningsøkt onsdag, er det ikke noe i veien for at hun kan spille. Vi vet ikke ennå, sier Sand. (©NTB)


Finn alt om Sommer-OL på Startsiden.

Personvernpolicy