Falt ut av karusell

<pEn fem år gammel jente falt ut av en karusell på det omreisende danske tivoliet Alexsis på Karmøy torsdag. Jenta pådro seg kuttskader i arm og fot.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk melding om uhellet på Åkrehamn på Karmøy klokka 14.14. 5-åringen falt ut av en karusell som er bygd med vogner som dreier rundt sin egen akse. Jenta fikk kuttskader i arm og fot og er fraktet til Sykehuset i Haugesund.

– Vi etterforsker nå sikkerheten på stedet. Vi kan foreløpig ikke si om dette hendte grunnet sikkerhetssvikt, eller var et beklagelig uhell. Et annet spørsmål er om jenta oppfylte vilkårene for bruk, med tanke på høyde og alder, sier operasjonsleder Trond Friberg i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt til NTB.

I tillegg til politiets etterforskning har tivoliet kontaktet Veritas som skal undersøke hendelsen. Selskapet skal utarbeide en sikkerhetsvurdering av tivoliutstyret.

Personvernpolicy