Omsider klare med oppfølger?

<pAustralske The Avalanches ser endelig ut til å nærme seg utgivelse av oppfølgeren til debuten fra 2001. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Since I Left You» (2001)«Since I Left You» (2001)

Om årsaken til at de bruker så lang tid er å få klarert alle samplene de bruker i musikken sin, sier rapporten ingenting om, men i alle fall var også debuten «Since I Left You» kraftig forsinket da den endelig kom ut i 2001, nesten et halvt år etter den ble sluppet i hjemlandet.

Bruk av sampler har vært et bærende element i The Avalanches' musikk, og de vil sannsynligvis også satse videre på fiffen resirkulering av gamle låter når de slipper sitt neste album. Uten å avsløre for mange detaljer, så skal Melbourne-bandet i alle fall være i ferd med å finpusse på de siste detaljene på sitt andre album, skriver bandet selv på sine MySpace-sider.

The Avalanches første og fremdeles eneste albumutgivelse «Since I Left You» ble nylig kåret til Australias 23. beste plateutgivelse i magasinet The Age. Debuten inneholdt sampler fra en rekke gamle låter, inkludert Madonnas «Holiday», Boney Ms «Ma Baker», Kid Creole And The Coconuts' «Stool Pigeon» og The Osmonds' «Let Me In».

Men fansen må nok belage seg på å smøre seg med tålmodighet en stund til, for når et nytt album endelig foreligger og hva det vil inneholde av låter og sampler, er fremdeles en godt bevart hemmelighet.


Les mer musikk her

Les plateanmeldelser her

Les Full av fuzz her

Les Lennart her

Les Blues Groove her

Les Lyttelua her

Finn alt innen musikk på Startsiden

Personvernpolicy