Sommervarmen sender turistene til fjells

<p class="hidden"> </p>
 

<pGode skiforhold og tropevarme lokker folk til fjells. Norges sommerskisteder og breførerlag melder om rekordbesøk i sommer. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Til Galdhøpiggen hadde vi forleden årsrekord med 444 personer på Piggen fra Juvdalshytta på en dag. Det er fullt på hytta, og vi har tre avganger med brefører daglig, forteller Anne Wangen ved Galdhøpiggen Sommerskisenter til Nationen.

Store snøfall i vinter kombinert med en kald vår gjør at skisenteret aldri før har kunnet friste med bedre forhold.

Også andre sommerskisteder og breførerlag melder om gode besøkstall og snørike bakker og breer. Blant de populære turistmålene er Folgefonn Sommarskisenter i Jondal, som vil ha tatt imot 40.000 besøkende innen sesongen er over. (©NTB)

Personvernpolicy