Han lager isen din

<p class="hidden"> </p>
 

<pPå isfabrikken krysser man fingrene for flere dager med over 20 grader.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Se video fra isfabrikken.

Svein Sivertsen lager is hos Kulinaris, men blir ikke lei av is. Sjokolade og vanilje er favorittene, forteller han ABC Nyheter.

Avhengig av været

Værmeldingene studeres nøye når produksjonen skal planlegges ved den lille isfabrikken Kulinaris rett utenfor Oslo.

- Blir det under 20 grader så kjøper folk mindre is, sier isfabrikkgründer Roar Langli.

Kjøles ned

I sommervarmen kjøper folk mye sorbét, og på mandag var det bringbærsorbét som skulle produseres.

Blir det for varmt så kan de ansatte kjøle seg ned med kald is og et kjølelager som holder -30 grader.

Sjekk sommerværet der du bor

Se flere saker fra ABC TV

Personvernpolicy