Gratis bensin gjorde folk voldelige

<p class="hidden">Illustrasjonsfoto: Colourbox </p>
Illustrasjonsfoto: Colourbox 

<pEn defekt bensinpumpe i Danmark pumpet ut bensin – uten å ta betalt. Da eieren av bensinstasjonen forsøkte å stenge pumpen, ble han møtt med trusler og vold.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Køen ble raskt lang og kaotisk, da en kunde på en bensinstasjon i Odense i Danmark oppdaget at en av pumpene på en bensinstasjon bare viste «0 kroner i betaling», uansett hvor mye bensin han fylte på bilen. Det skriver den danske avisa Ekstra Bladet.

Bilisten fortalte om oppdagelsen til venner og familie, og snart hadde ryktet spredd seg vidt og bredt, og køen ved bensinstasjonen ble bare lenger og lenger.

Da eieren av bensinstasjonen fikk nyss om den defekte pumpen, gikk han ut for å stenge den. Men da bilistene skjønte hva han var i ferd med å gjøre, begynte folk å true og sparke etter ham. Bensinstasjonseieren måtte flykte fra de glupske kundene, og kontaktet politiet for å få hjelp.

- Da vi kom til stedet, stod det minst tjue biler i kø. Politifolkene våre holdt på å bli nedkjørt, fordi bilistene plutselig fikk det veldig travelt med å komme seg vekk da de så oss. En mann vi fikk tak i, hadde fylt opp bagasjerommet med bensindunker, som han planla å hamstre i, forteller vaktsjef for politiet på Fyn, Erik Halkjær til Ekstra Bladet.

Nå vil politiet gjennomgå overvåkningsvideoen fra bensinstasjonen.

- Selv om bensinen kommer ut av pumpen, uten å ta betalt, så er det et gammelt ordspråk som sier at hvis noe virker for godt til å være sant, er det nok også det, sier Halkjær.

Hvis ikke bilistene som fylte opp tanken uten å betale, ikke kommer tilbake og gjør opp for seg, vil de bli siktet for tyveri.

Personvernpolicy