Lader opp til nytt album

<p class="hidden">Chrissie Hynde er tilbake med sitt Pretenders Foto: Jack Plunkett (AP/Scanpix)<br> </p>
Chrissie Hynde er tilbake med sitt Pretenders Foto: Jack Plunkett (AP/Scanpix)

<pI september slipper Pretenders slipper sitt første album på seks år. Frem til da kan låtene gradvis lastes ned gratis.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Break Up The Concrete» er tittelen på Pretenders' niende studioalbum. Platen legges ut for salg fra 23. september, men hver uke frem til da, kan ett og ett spor lastes ned som MP3-filer. Men for å sikre seg alle låtene, må du altså følge med på bandets hjemmesider fordi de enkelte låtene kun vil være tilgjengelig i en uke om gangen.

Det er Pretenders' nye plateselskap Shangri-La Music som står bak ideen med å tilby låtene gradvis. Første låt som gjøres tilgjengelig fra det kommende albumet heter «Boots Of Chinese Plastics», og kan lastes ned gratis herfra, samt en rekke nettportaler på verdensveven.

Ny besetning

Frontkvinne Chrissie Hynde er eneste som er igjen av bandets opprinnelige besetning, så bandet som spiller sammen med henne på det nye albumet er helt nytt i Pretenders-sammenheng.

Det nye albumet angivelig inneholde i alt 11 nye låter, melder Paste Magazine . Det stemmer ikke helt overens med antall uker frem til utgivelsesdato, så det gjenstår å se om antallet er riktig, eller om datoen er feil. Ifølge Wikipedia, slippes ikke albumet før i oktober.

Chrissie Hynde står som alltid for vokal og gitar, mens resten av besetningen i dagens utgave av Pretenders teller James Walbourne på gitar, Eric Heywood på pedal steel, Nick Wilkinson på bass og Jim Keltner på trommer.


Les mer musikk her

Les plateanmeldelser her

Les Full av fuzz her

Les Lennart her

Les Blues Groove her

Les Lyttelua her

Finn alt innen musikk på Startsiden


Personvernpolicy