Tilbyr konserter gratis

<p class="hidden"> </p>
 

<pGjør deg klar til gratis Mötley Crüe-konsert førstkommende fredag.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nå kan du få dem rett i stua fullstendig gratis, men husk å reserver Nå kan du få dem rett i stua fullstendig gratis, men husk å reserver "billett"

Fredag 1. august spiller Mötley Crüe på Mandalay Bay i Las Vegas. Men du trenger ikke ta turen over kjølen for å se dem. Hele konserten sendes nemlig gratis over Internett og kan beskues i sin helhet for alle med bredbåndsabonnement.

Det er selskapet DeepRockDrive som tilbyr tjenesten, og Mötley Crüe er blant de første større navn på plakaten. Selskapet vil tilby flere online-konserter med andre større artister i tiden fremover.

Tilbudet arrangeres i samarbeid med en flere ledende selskaper innenfor en rekke bransjer. Blant annet brusprodusenter og utvalgte konsertarrangører er tungt involvert for å kunne bringe konserter til et globalt publikum over nettet.

Mötley Crüe, som nylig slapp sitt nye album «Saints Of Los Angeles», går på scenen 1. august klokken 21.30 lokal tid. Men siden Las Vegas ligger ni timer etter oss, betyr det at det blir en tidlig ettermiddagskonsert for hjemmeværende nordmenn; nærmere bestemt klokken 12.30.

Og som på en hvilken som helst vanlig konsert hvor du fysisk er til stede, må du også her reservere plass. For å begrense tilgangen slik at serverne ikke skal bryte sammen, kontrolleres adgangen ved at publikum som ønsker å se konserten må sikre seg billett gjennom www.deeprockdrive.com.

Nettstedet annonserer kommende konserter etter hvert, og for interesserte er det mulig å følge med på de attraktive gratistilbudene ved å abonnere på nyhetsfeed via deres RSS-tjeneste.

Følg for øvrig med på Mötley Crües egne hjemmesider for ytterligere detaljer rundt konserten.

Les mer musikk her

Les plateanmeldelser her

Les Full av fuzz her

Les Lennart her

Les Blues Groove her

Les Lyttelua her

Finn alt innen musikk på Startsiden

Personvernpolicy