Innsatte sov på do

<p class="hidden">Illustrasjonsfoto: Scanpix. </p>
Illustrasjonsfoto: Scanpix. 

<pPå grunn av dårlig plass må insatte sove på toalettet i et fengsel i England.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

FengselsInspektører oppdaget dette i forbindelse med en uannonsert inspeksjon i et fengsel i Doncaster i England, melder The Guardian. Det de så var en celle for to personer som var blitt gjort om til en celle for tre, ved at man hadde plassert en seng over det felles toalettet. Sjefsinspektøren for fengsler i England, Anne Owens, reagerer veldig på denne hendelsen.

- Dette må ta slutt med en gang, forteller hun.

Fengslet har før blitt kalt Doncatraz etter det berømte fengslet Alcatraz i California.

Inspektørene fant også ut at det var dårlig helsetilbud, i tilegg til mye vold og selvskading i dette fengslet.

Flere fengsler i England sliter med kapasiteten. Fengselet i Doncaster har 200 flere innsatte enn det det er plass til. Fengselet er det tredje fengslet i Storbritannia som ble privatisert. Det sitter både kriminelle ungdommer og voksne der. For to år siden ble fengslet kritisert for å være for tøffe mot de innsatte. Den gangen oppdaget inspektøren at ingen av de innsatte hadde puter, og det fantes heller ingen doseter på toalettene.

I

Personvernpolicy