Tre personer knivstukket

<p class="hidden"> </p>
 

<pEn person er pågrepet etter at tre personer er knivstukket i Blystadlia i Rælingen kommune.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Blystadlia (NTB): Klokka 4.27 natt til lørdag ringte en mann til politiet i Lillestrøm og forklarte at han var blitt knivstukket i Blystadlia. Mannen hadde da tatt seg ned til Strømmen. Politiet kom senere over to andre personer som var blitt knivstukket i Blystadlia tidligere samme dag.

– Foreløpig ser vi på dette som to forskjellige forhold, og den videre etterforskningen vil vise om det er noen sammenheng mellom hendelsene, sier operasjonsleder Arild Ruud i Romerike politidistrikt til NTB.

Alle tre er lettere såret. Mannen som først tok kontakt med politiet, ble brakt til Akershus universitetssykehus med ambulanse. De to andre personene tok seg til legevakten selv og fikk behandling for skadene der, opplyser politiet. Det er foreløpig ikke kommet fram opplysninger om hva som foranlediget hendelsene.

– En person er pågrepet. Hvis det finnes noen som har opplysninger om saken, er vi interessert i at de tar kontakt, sier Ruud.

Personvernpolicy