Mann stukket med kniv i låret

<pEn mann ble stukket i låret med kniv på Teisen i Oslo fredag kveld. Tilstanden skal ikke være livstruende.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Klokken 19.54 fredag fikk politiet melding om en knivepisode på Teisen i Oslo.

– En mann er stukket med kniv. Det dreier seg om stikk i låret, og muligens i ryggen. Han er til behandling på Aker sykehus. Skadeomfanget er uklart. Det skal ikke være livstruende for ham, men vi vet foreløpig ikke hvor alvorlig skadene er, sier operasjonsleder Even Jørstad i Oslo politidistrikt til NTB.

Ambulansepersonellet fant mannen på utsiden av boligblokken på Teisen. Da politiet ankom, tok de seg inn i en leilighet i blokken.

– Leiligheten var tom, men det var en del blod der, så vi tror episoden har skjedd der inne. Vi har snakket med noen personer som kjenner mannen, og er i gang med åstedsgransking. Foreløpig har vi ingen formening om hvem som har stukket ham, sier Jørstad.

Personvernpolicy