Hleb, Robinho og Drogba hetest

<p class="hidden"> </p>
 

<pHer er dagens viktigste overganger og spekulasjoner i Premier League.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Alexander Hleb er en legesjekk fra å bli Barcelona-spiller. Det skriver klubben på sine nettsider, melder Sky Sports. Arsenals midtbanestjerne har over en tid ønsket seg vekk fra klubben, og Barcelona har lenge vist interesse. Hvis Hleb består den medisinske testen, som utføres i dag, signerer han kontrakten i morgen. Ifølge NTB/Reuters skal hviterusseren koste rundt 100 millioner kroner. Beløpet kan stige med 20 millioner kroner, avhengig av prestasjoner.

Drogba og Robinho

Didier Drogba vil bruke de kommende ti dagene til å avgjøre spørsmålet rundt sin fremtid på Stamford Bridge. Chelsea-angriperen har vært ryktet til Inter, Milan og Barcelona. Chelseas nyervervede manager, Luiz Felipe Scolari, uttaler at Drogba med 200 prosents sikkerhet er en del av planene hans. Drogbas agent, Thierno Seydi, presiserer at 30-åringen meget vel kan bestemme seg for å bli i Chelsea.

- Didier har gitt seg selv ti dager. Hvis ingenting skjer, blir han i Chelsea og forlenger kontrakten med to år. Han ser ikke for seg å starte treningen med Chelsea i noen dager for deretter å signere for en annen klubb, sier agent Seydi, ifølge The Times.

Robinho er kontinuerlig i Chelseas søkelys. Nylig ble det meldt at Chelsea hadde tilbudt Real Madrid 48 millioner pund for 24-åringen. Ifølge BBC er dette feilaktig. Den brasilianske angriperen står likevel høyt på Luiz Felipe Scolaris ønskeliste.

- Det ville være en drøm for meg å jobbe med Luiz Felipe Scolari, som er en av de beste trenerne i verden, sier Robinho, ifølge BBC.

- Det som betyr noe for Robinho, er å forlate klubben og spille for Scolari i Chelsea, sier spillerens agent, Wagner Ribeiro. Ifølge Ribeiro er Robinho misfornøyd med å ha blitt brukt som en del av forsøket på å hente Cristiano Ronaldo. Real Madrid-president Ramón Cálderon påstår derimot at Robinho er tilfreds med situasjonen i Madrid. Calderón prissetter Robinho til minimum 60 millioner euro.

Stjerneduo på vei vekk

Dimitar Berbatov jaktes av Manchester United, som fikk et bud på rundt 20 millioner pund avslått i forrige uke. Tottenham er foreløpig uinteresserte i å selge sin stjernespiss, men ifølge The Guardian føler Manchester United seg nokså trygge på at overgangen vil gå i boks. Tottenham er nær ved å sikre seg David Bentley fra Blackburn for 15 millioner pund. Klubben må selge for å frigjøre midler. Selv skal Berbatov være svært lysten på å spille i Champions League. Det får han ikke i Tottenham.

Robbie Keane, Berbatovs spisskollega hos Spurs, er ønsket av Liverpool. Iren har fått en prislapp på 20 millioner pund, skriver The Guardian.

Arsenal kaster seg inn i kampen om Gareth Barry. Liverpool har lenge jobbet for å sikre seg Aston Villa-spilleren, men Arsenals nærliggende salg av Gilberto Silva til Panathinaikos (fem millioner pund) gir plass for Barry. Villa-manager Martin O’Neill bekreftet tidligere i uken å ha mottatt en forespørsel fra Arsenal. Skal London-klubben sikre seg Barry, må den trolig slette sin egen overgangsrekord. 18 millioner pund er summen som kreves for den defensive midtbanespilleren, skriver The Independent.

Personvernpolicy