Sveriges kronprinsesse hyllet på bursdagen

<p class="hidden">Foto: Scanpix </p>
Foto: Scanpix 

<pTusenvis av begeistrede svensker hyllet kronprinsesse Victoria på hennes 31-årsdag. Men dagen ble ikke benyttet til kunngjøring av forlovelse med kjæresten Daniel Westing.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kronprinsessen var kledd i tynn beige sommerkjole og bar blomsterkrans rundt hodet da hun mandag tok imot hyllesten på kongefamiliens sommersted Solliden på øya Öland. Samme kveld var det innbudt til stor bursdagsfeiring ved slottsruinen Borgholm.

– Victoria er en fantastisk kvinne og vil bli en god monark for Sverige. Hun er så engasjert og kunnskapsrik, og så har hun slik utstråling, sa Catarina Regnell fra Kungshamn på det svenske fastlandet til nyhetsbyrået TT.

Begeistringen var stor, selv om den lenge ventede kunngjøringen om forlovelse mellom Victoria og kjæresten Daniel Westling så ut til å utebli også mandag.

Ifølge internasjonale oddsselskaper var det heller ikke mange som hadde tro på en slik kunngjøring på Victorias bursdag. Kronprinsessen og treningseksperten har vært sammen i seks år.

Få timer før mandagens feiring ble en 44 år gammel danske som tidligere har framsatt trusler mot Victoria, arrestert i nærheten av Borgholm iført asiatisk krigerdrakt. Mannen kan ifølge nyhetsbyrået DPA være sinnsforvirret. (©NTB)

Personvernpolicy