Märtha taper penger på engleskolen

<p class="hidden"> Foto: Scanpix</p>
 Foto: Scanpix

<pPrinsesse Märtha Louises kontroversielle engleskole har hittil vært et pengesluk, men skolegründeren har tro på ei positiv bunnlinje dette året.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Prinsesse Märtha Louise. Foto: ScanpixPrinsesse Märtha Louise. Foto: Scanpix

Prinsessen er styremedlem og medeier i engleskolen Astarte Education. Sammen med Elisabeth Samnøy etablerte hun skolen i 2007.

Engleskolen omsatte for 216.000 kroner i 2007, i form av kursinntekter.

Driftsresultatet ble derimot 92.376 kroner i minus, og årsresultatet ble et tap på 85.735 kroner, skriver NA24.no. Etter skatt endte selskapet opp med et underskudd på 61.729 kroner.

Märtha Louise og Elisabeth Samnøy er likevel fornøyd med resultatet, og de påpeker at et underskudd er å vente i etableringen av et nytt selskap. I sin årsberetning skriver de to kvinnene at de forventer et positivt resultat i 2008. Det ble ikke utbetalt noen form for styrehonorar eller lønn fra selskapet i 2007.

De to fikk mye spalteplass i mediene i fjor da det ble klart at Astarte Education skulle drive med reading, healing og meditasjon. Skolen skal gi folk muligheten til å «komme i kontakt med sine egne engler».

«Det var mens jeg holdt på med hestene at jeg tok opp kontakten med englene. I senere tid har jeg skjønt verdien av denne enorme gaven, og vil gjerne dele den med andre,» skriver Märtha på Astartes nettsider. (©NTB)

Personvernpolicy