Vil oppkalle kloakkanlegg etter Bush

 
Artikkelen fortsetter under annonsen

<pEn aktivistgruppe i San Francisco ønsker å ”minnes” Bush, når han går av, ved å oppkalle et kloakkrenseanlegg etter presidenten.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Gruppen kaller seg presidentens minneskomite i San Francisco, det melder BBC.

- Det er viktig å huske lederne våre i den riktige politiske konteksten, sier Brian McConnell som har organisert underskriftskampanjen.

McConell ønsker ikke at velgerne skal glemme hvordan Bush styrte USA.

- Etter å ha hatt President Bush som president i så mange år, tror jeg vi kommer til å bruke de neste tjue årene på å rette opp i feilene han har gjort. Kloakkrenseanleggets jobb er å rense og rydde, så vi tenkte at dette var en passende måte å hedre” presidenten vår, sier McConell.

Flaut

Det republikanske partiet syns det er en dårlig idé og kommer til å kjempe mot dette forslaget.

- Dette er grunnen til at mange syns San Francisco er en rar by. Hvis dette er det innbyggerne bruker tid på, syns jeg det er pinlig å være fra denne byen, sier Patrick Dorinson tidligere talsmann for det republikanske partiet i California

Gruppen har allerede samlet inn 12.000 underskrifter som de skal gi til de politiske lederne i San Francisco. Dersom 7.168 av disse signaturene er gyldige, så vil innbyggerne i San-Francisco få muligheten til å stemme over et navneskifte i november.