Vil oppkalle kloakkanlegg etter Bush

<p class="hidden"> </p>
 

<pEn aktivistgruppe i San Francisco ønsker å ”minnes” Bush, når han går av, ved å oppkalle et kloakkrenseanlegg etter presidenten.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gruppen kaller seg presidentens minneskomite i San Francisco, det melder BBC.

- Det er viktig å huske lederne våre i den riktige politiske konteksten, sier Brian McConnell som har organisert underskriftskampanjen.

McConell ønsker ikke at velgerne skal glemme hvordan Bush styrte USA.

- Etter å ha hatt President Bush som president i så mange år, tror jeg vi kommer til å bruke de neste tjue årene på å rette opp i feilene han har gjort. Kloakkrenseanleggets jobb er å rense og rydde, så vi tenkte at dette var en passende måte å hedre” presidenten vår, sier McConell.

Flaut

Det republikanske partiet syns det er en dårlig idé og kommer til å kjempe mot dette forslaget.

- Dette er grunnen til at mange syns San Francisco er en rar by. Hvis dette er det innbyggerne bruker tid på, syns jeg det er pinlig å være fra denne byen, sier Patrick Dorinson tidligere talsmann for det republikanske partiet i California

Gruppen har allerede samlet inn 12.000 underskrifter som de skal gi til de politiske lederne i San Francisco. Dersom 7.168 av disse signaturene er gyldige, så vil innbyggerne i San-Francisco få muligheten til å stemme over et navneskifte i november.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus