Kan få årets sommerhit

Kan få årets sommerhit
Kan få årets sommerhit

<pDet britiske magasinet IHouseU spår at «Beggin’» kan bli årets store sommerhit i England.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Med «Beggin'» tok Madcon Norge med storm sist høst. Singelen, som er en covertolkning av Frankie Valli And The Four Seasons-låt med samme navn fra 1968, har gitt rapperne Tshawe Baqwa (Kapricon) og Yosef Wolde-Mariam (Critical) Spellemannprisen for årets hit 2007, mens albumet som inneholder «Beggin'», «So Con The Man», ble belønnet med prisen for årets hip hop-album.

I Norge har «Beggin'» solgt til seksdobbel platina(!), mens albumet har fått dobbel platina for mer enn 60 000 solgte enheter.

Etter den enorme suksessen i Norge har Madcon også markert seg nedover på kontinentet, hvor særlig Tyskland og Østerrike har tatt imot duoen med åpne armer. Nå står England for tur, og «Beggin'» lanseres på øyriket i vest 1. august, mens albumet følger på med lansering 18. august.

Det britiske klubbmagasinet IHouseU.com spår i en artikkel i dag at «Beggin'» kan bli årets store sommerhit i Storbritannia. Magasinet sammenligner den norske duoen med Black Eyed Peas, Gnarls Barkley og OutKast og mener at uttrykket minner om en miks av disse tre.

Det gjenstår å se om IHouseU får rett i sine antagelser, men mye ligger i hvert fall til rette for at Madcon kan stå foran sitt virkelige internasjonale gjennombrudd i løpet av sommeren.

Les Born to run her

Les også: Hip hop til bestemor (intervju)

Les mer musikk her

Les plateanmeldelser her

Les Full av fuzz her

Les Lennart her

Les Blues Groove her

Les Lyttelua her

Finn alt innen musikk på Startsiden

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus