Norwegian-fly nødlandet i København

<pEt fly fra Norwegian måtte nødlande på Kastrup lufthavn utenfor København lørdag ettermiddag etter at den ene motoren ble overopphetet.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flyet var på vei fra Varna i Bulgaria til Oslo med 121 personer om bord da en indikatorlampe begynte å blinke i cockpiten.

– Det viste en indikasjon på høy oljetemperatur i venstre motor. Flygerne iverksatte de fastlagte prosedyrene, men disse virket ikke. Da er neste prosedyre å slå av motoren, sier informasjonsdirektør Anne Grete Ellingsen i Norwegian til VG Nett.

Med kun en motor i drift landet flyet på Kastrup, som var nærmeste flyplass. Flyplassen ble satt i nest høyeste beredskap, og flere brannbiler og ambulanser sto klare til nødlandingen.

Heldigvis fikk kapteinen landet flyet uten problemer. Alle passasjerene er i fysisk god behold, opplyser flyplasspolitiet.

Årsaken til at motoren ble overopphetet, er ennå ikke kjent. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus