Fire skadd i ulykke på dansk tivoli

<pEn ulykke i en berg-og-dalbane på et tivoli i Århus førte til at fire personer ble skadd fredag kveld.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En av vognene i den nye berg-og-dalbanen løsnet fra skinnene i fart og ramlet i bakken.

Det var to kvinner og to menn, alle i begynnelsen av 20-årene, som kom til skade. En talsmann for tivoliet Friheden sier skadene ikke er alvorlige.

Ulykken skal ha skjedd ved 23-tiden. Både politi, ambulanser og brannvesen rykket ut til fornøyelsesparken kort etter at vognen falt i bakken.

Et øyenvitne forteller til Jyllands-Postens nettutgave at vognen løsnet da den skulle opp i en loop, og ikke klarte å komme helt rundt.

– Resten av toget kjører videre, men ikke med full kraft. De som lander, ser ut til å lande heldig. Det virker som de faller ned på ryggen. Men de faller høyt oppe fra, helt oppe fra toppen, sier øyenvitnet som ikke ønsker å oppgi navn.

Berg-og-dalbanen med navnet Cobra er ny av året, og beskrives av tivoliet som «Danmarks villeste». Vognene kommer opp i en hastighet på 70 kilometer i timen, og det høyeste punktet på banen er 25 meter over bakken. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus