Vukicevic vant i Lugano

Hekkeløper Christina Vukicevic hadde pressekonferanse på Bislett Stadion i Oslo tidligere i sommer. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX

<pChristina Vukicevic løp inn til 13,08 på 100 meter hekk og gikk til topps i det internasjonale stevnet i Lugano fredag.</p

Det var den samme tiden hun hadde på korthekken i Milano tidligere i uken. Fortsatt mangler hun 12 hundredeler på OL-kravet. Det beste hun har oppnådd i år er 13,04 fra europacupen i Tallinn, men da løp hun i litt for mye medvind.

- Det er annen gang på tre dager at Christina løper på 13,08. Hun holder et veldig bra nivå og er jevn. Det er bare å vente på at det skal løsne for henne for alvor. Jeg tror det er rett rundt hjørnet nå, sa sportssjefen i Norges Fri-idrettsforbund Ketil Tømmernes til NTB etter løpet.

- Et bra løp og en klar seier. Hun føler seg bra. Nå gjelder det bare å komme med i et felt med litt større fart og konkurranse, sa pappa og trener Petar Vukicevic fredag.

Russiske Jekaterina Sjtepa klarte annenplassen i Lugano, men med 13,20 var hun langt bak Vukicevic. Det ble russisk også på tredjeplass. Svetlana Topylina løp inn til 13,33 på den plasseringen.

Christina Vukicevic kommer hjem for å trene knallhardt en uke nå. Neste konkurranse går i sveitsiske Luzern 16. juli. Deretter er det NM og DN Galan i Stockholm som står på programmet. (©NTB)