Vukicevic vant i Lugano

Hekkeløper Christina Vukicevic hadde pressekonferanse på Bislett Stadion i Oslo tidligere i sommer. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX
Hekkeløper Christina Vukicevic hadde pressekonferanse på Bislett Stadion i Oslo tidligere i sommer. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX

<pChristina Vukicevic løp inn til 13,08 på 100 meter hekk og gikk til topps i det internasjonale stevnet i Lugano fredag.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var den samme tiden hun hadde på korthekken i Milano tidligere i uken. Fortsatt mangler hun 12 hundredeler på OL-kravet. Det beste hun har oppnådd i år er 13,04 fra europacupen i Tallinn, men da løp hun i litt for mye medvind.

- Det er annen gang på tre dager at Christina løper på 13,08. Hun holder et veldig bra nivå og er jevn. Det er bare å vente på at det skal løsne for henne for alvor. Jeg tror det er rett rundt hjørnet nå, sa sportssjefen i Norges Fri-idrettsforbund Ketil Tømmernes til NTB etter løpet.


- Et bra løp og en klar seier. Hun føler seg bra. Nå gjelder det bare å komme med i et felt med litt større fart og konkurranse, sa pappa og trener Petar Vukicevic fredag.


Russiske Jekaterina Sjtepa klarte annenplassen i Lugano, men med 13,20 var hun langt bak Vukicevic. Det ble russisk også på tredjeplass. Svetlana Topylina løp inn til 13,33 på den plasseringen.


Christina Vukicevic kommer hjem for å trene knallhardt en uke nå. Neste konkurranse går i sveitsiske Luzern 16. juli. Deretter er det NM og DN Galan i Stockholm som står på programmet. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus