Storsenterbrann under kontroll

Brannvesenet fikk relativt raskt kontroll over brannen som fredag formiddag brøt ut i Ski storsenter. Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX
Brannvesenet fikk relativt raskt kontroll over brannen som fredag formiddag brøt ut i Ski storsenter. Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX

<pBrannvesenet har fått kontroll over den kraftige brannen som brøt ut på Ski Storsenter fredag formiddag.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Brannvesenet har meldt at de har kontroll over brannen, men slukkingsarbeidet pågår fortsatt. Det er ikke lenger brann inne i senteret, sier politistasjonssjef Odd Lauritz Aamodt i Follo politidistrikt til NTB i 12-tiden fredag.

Les også : Det brenner kraftig i Ski storsen ter

– Vi har ikke fått meldinger om personskader, sier Aamodt.

Foranledningen til brannen er uavklart, men det kan se ut til at brannen har startet på taket i en del av kjøpesenteret hvor det foregår byggearbeid.

– Hittil har vi konsentrert oss om redningsarbeidet, men det vil bli startet etterforskning med tekniske undersøkelser og avhør, sier Aamodt.

Det ble startet evakuering av hele Ski Storsenter da den kraftige brannen brøt ut, og trafikken i Ski sentrum ble sperret av. Politiet fikk melding om brannen klokka 10.31. Nordre Follo brannvesen har fått hjelp fra brannvesenet i Oslo til å slukke brannen.

Ski Storsenter i Akershus har omtrent 130 butikker. Senteret åpnet i 1995 som det største i Follo-regionen, og det er siden blitt utvidet. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus