- Vi er mer populære enn Bondevik-regjeringen

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix

<pArbeiderpartiets egen undersøkelse viser at folk er mer fornøyde med den sittende regjeringen nå enn på samme tid i 2004.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mens bare 40 prosent av velgerne var fornøyd med hvordan Bondevik 2-regjeringen styrte skuta da de hadde sittet tre år ved makten 2004, mener et knapt flertall nå at Norge generelt seiler i riktig retning. Samtidig mener færre at landet går i en gal retning, viser Arbeiderpartiets egen måling, gjennomført av Synovate, skriver NRK.

Den rød-grønne regjeringen slår dermed tilbake mot de siste ukenes målinger, som torsdagens NRK-måling som viste at 57 prosent vil bytte ut Jens Stoltenbergs regjering, og TV 2-målingen som sendte Senterpartiet under sperregrensa og Frp over 30 prosents oppslutning.

Synovate-målingen viser at 20 prosent av velgerne synes den sittende regjeringen gjør en god innsats, mot bare 9 prosent i 2004. Og 55 prosent mener, uavhengig av politisk preferanse, at Jens Stoltenberg er mest egnet som statsminister. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus