Klinsmann utestenger mobilen

Klinsmann utestenger mobilen
Klinsmann utestenger mobilen

<pJürgen Klinsmann tar grep som ny trener i Bayern München: Spillerne får ikke bruke mobiltelefon på klubbens områder.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tyskeren, med en fortid som landslagstrener, tok nylig over den tyske seriemesteren. Et av de første grepene han tok var å nekte mobiltelefoner brukt på klubbens områder, melder avisen TZ.

Klinsmann ledet det tyske landslaget til bronse under VM på hjemmebane i 2006. Jobben i Bayern er hans første som trener for et klubblag. Seriegullet skal forsvares med tysk jerndisiplin.

Spillerne må nå jobbe en full åttetimersdag, og konsentrasjonen skal bare være på fotballen. Derfor må de av Bayerns spillere som setter pris på en telefonsamtale i ny og ne finne seg i å vente.

Klinsmann har for øvrig strenge regler også for andre, og 20 fotografer marsjerte onsdag ut fra hans første pressekonferanse i protest mot de strenge betingelsene de ble pålagt. Det lokale journalistforbundet uttrykte bekymring for begrensninger i pressefriheten. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus