Kylie hedret med britisk orden

Kylie hedret med britisk orden
Kylie hedret med britisk orden

<pPopstjernen Kylie Minogue har mottatt den britiske imperieordenen OBE fra prins Charles. Den australske 40-åringen hedres for sin innsats i musikkens tjeneste.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kylie var iført lys kjole da hun torsdag møtte fram for å motta utmerkelsen fra den britiske tronarvingen ved Buckingham Palace i London. Prinsen av Wales foretok utdelingen, fordi hans mor dronning Elizabeth oppholder seg i Skottland.

– Det er en utrolig stor heder for meg å motta denne utmerkelsen. Jeg føler meg både ydmyk og stolt over å bli hedret for å gjøre en jobb jeg er så glad i, sa Kylie Minogue til mediefolk etter seremonien.

– Jeg var selvsagt litt nervøs, og veldig spent. Men det var en utrolig opplevelse å se alle disse menneskene fra ulike yrker som var samlet for å bli hedret, fortalte Kylie om seremonien der hun mottok sin utmerkelse sammen med mange andre.

Siden den tidligere såpeoperastjernen slo igjennom som sanger på 1980-tallet, har Kylie Minogue solgt rundt 60 millioner plater verden over. I 2005 fikk hun diagnosen brystkreft, men etter en vellykket behandling kunne hun fortsette artistkarrieren.

Les mer musikk her

Les plateanmeldelser her

Les Full av fuzz her

Les Lennart her

Les Blues Groove her

Les Lyttelua her

Finn alt innen musikk på Startsiden

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus