Væpnet aksjon i Narvik

<pEn mann er pågrepet etter at politiet torsdag sperret av et område i Narvik sentrum og omringet et bolighus med væpnede styrker.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet sperret av en del av et boligområde i Taraldsvik i Narvik sentrum. Den væpnede aksjonen startet ved 2.30-tiden natt til torsdag.

– Bakgrunnen var mistanke om besittelse av et ulovlig våpen. Han hadde ikke våpen på seg da han ble pågrepet, sier operasjonsleder Paul Gunnar Helland i Midtre Hålogaland politidistrikt til NTB.

– Aksjonen startet på en adresse nord for sentrum. Vi har lett litt rundt etter en person vi ønsker å komme i kontakt med, og har nå lokalisert vedkommende i et bolighus i sentrum, sa operasjonsleder Stein Wilhelmsen i Midtre Hålogaland politidistrikt til NTB ved 14-tiden.

Ved 14.45-tiden ble mannen pågrepet etter at en advokat hadde ankommet stedet, skriver avisen Fremovers nettutgave.

– Pågripelsen skjedde uten dramatikk. Dette dreier seg om en kjenning av politiet, og det var mistanke om våpen som utløste den væpnede aksjonen, sier operasjonslederen.

Mannen var ikke bevæpnet, og det var ingen andre personer i huset. (©NTB)


Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus