Filmtrailer:

Klar for galehuset

Klar for galehuset
Klar for galehuset

<pFilmatiseringen av Karin Fossums roman «De gales hus» ser ut til å bli en av høstens store norske filmer. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Filmen handler om Aina, en ung ressussterk jente som kaster seg gjennom et utstillingsvindu og blir tvangsinnlagt på et psykiatrisk sykehus. Til tross for sin motvilje knytter hun etterhvert sterke bånd til de andre pasientene.

Aina spilles av Ingrid Bolsø Berdal, som blant annet er kjent fra «Fritt Vilt» og «Kodenavn: Hunter». I andre roller er Rolf Kristian Larsen fra «Mannen som elsket Yngve» og Torbjørn Harr kjent fra «Mars og Venus».

Regissør er Eva Isaksen, som blant annet har laget «Døden på Oslo S». Boken av Karin Fossum ble godt mottatt av både lesere og kritikere da den kom i 1999. Filmen kommer på kino i begynnelsen av september.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus