Se Torres herje som 12-åring

Se Torres herje som 12-åring
Se Torres herje som 12-åring

<pDen spanske finalehelten Fernando Torres viste tidlig at han hadde et eksepsjonelt fotballtalent. Nå kan du se bildene da han nærmest alene slo AC Milan i en ungdomsturnering i Italia i 1996.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Atletico Madrid hentet lille Fernando Torres til klubben i en alder av bare 11 år, etter han scoret hele 55 mål i sin første sesong i den lille klubben Rayo 13.

Og det er ikke vanskelig å se hvorfor hovedstadsklubben valgte å satse på «El Nino de Oro» - den gylne gutten.

Bilder fra en ungdomsturnering i Milano, hvor Atletico Madrid møter AC Milan og enkelt vinner 4-0, viser med all tydelighet at Torres fra barnsben av visste hvor målet stod.

Yngste

Torres signerte sin første proffkontrakt med Atletico i 1999, men måtte vente til 27. mai 2001 før han fikk slippe til for førstelaget til Atletico Madrid, i en kamp mot Leganes, og ble med det den yngste på førstelaget noensinne for det spanske laget. Kun 17 år og 68 dager gammel var Torres da han debuterte for «Los Colchoneros». Uken etter åpnet han målkontoen for klubben da han satt inn en goal i kampen mot Albacete.

Torres ble også Atletico Madrid sin yngste kaptein noensinne da han overtok kapteinsrollen bare 19 år gammel. Han var kaptein helt fram til han ble solgt til Liverpool i 2007.

EM-helt

Etter en kamp mot Real Sociedad i mai 2007 skapte han store overskrifter da han avslørte at han hadde ordene «You'll Never Walk Alone» - Liverpools berømte frase - på innsiden av kapteinsbindet sitt i Atletico, noe som satte i gang sterke rykter om at en overgang til Liverpool FC var nært forestående. Og i juli samme år ble det klart. Torres signerte for Merseysideklubben som bladde opp vel 200 millioner kroner forsuperspissen.

På sine syv år i Madrid scoret Torres 82 mål på 214 kamper, og han bare fortsatte trenden i England. I sin første sesong i Liverpolltrøya har han vært en gedigen suksess. På 33 kamper scoret Torres hele 24 mål.

Fernando Torres var den som sørget for at Spania ble europamester i fotball 2008 da han i finalen senket Tyskland med kampens eneste scoring.

Se bildene av Fernando Torres da han herjer med AC Milan i en alder av tolv år.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus