Inviterer The Boss på ulvesafari

Her fra en konsert på Emirates Stadion i London, 30. mai i år.
Her fra en konsert på Emirates Stadion i London, 30. mai i år.

<pNår Bruce Springsteen ankommer hovedstaden på mandag, får han blant annet invitasjon til å delta på ulvesafari i Østerdalen.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Mother Earth Blues Vol. 1»«Mother Earth Blues Vol. 1»

Bruce Springsteen & The E Street Band spiller som kjent to forlengst utsolgte konserter på Valle Hovin mandag og tirsdag neste uke. Det er styremedlem i Norges Miljøvernforbund Dag Wærner som inviterer New Jersey-stjernen på eksotisk safari i de norske skoger.


Dag Wærner er også mannen som står bak samleplaten «Mother Earth Blues Vol. 1 », hvor Springsteen velvillig stiller opp sammen med størrelser som blant andre Emmylou Harris , Elvis Costello, Mark Knopfler, Mark Olson og Little Feat. Platen er gitt ut i et forsøk på å forsøke å bevare de siste norske ulvene. Om Springsteen kan ta seg tid til safari i sin hektiske turnehverdag gjenstår å se.

Ingen yngling

I en pressemelding som Norges Miljøvernforbund har sendt ut onsdag skriver Wærner:

- «Mother Earth Blues Vol. 1» er en del av arbeidet Norges Miljøvernforbund gjør for å forsøke å bevare de siste norske ulvene. På ett år er den norske ulvestammen halvert! Det er ingen yngling, og det foregår utstrakt miljøkriminalitet i form av krypskyting av ulv. Resultat: den norske ulven er snart borte fra våre skoger.

Wærner er også mannen bak plateselskapet Strawberry Records som gir ut samleplaten.

- Vi har et prosjekt som tar for seg truede dyrearter. På oppdrag fra meg fikk Dag Wærner i oppgave å se på mulighetene for en samleplate. Jeg synes dette er et veldig spennende musikkprosjekt og har ikke peiling på mulige salgstall. Dette er uansett penger som skal inn i krigskassa vår, fortalte leder i Norges Miljøvernforbund Kurt Oddekalv til ABC Nyheter i vinter.

Mener Brekk er feil mann

- Den rød-grønne regjeringen har ingen konsekvent miljøpolitikk når det gjelder rovdyr, tvert imot viser utnevnelsen av Lars Peder Brekk til landbruksminister på det motsatte og er dårlig nytt for alle miljøopptatte nordmenn. Brekk har nylig uttalt til Aftenposten at ulv og bjørn bør skytes før de gjør skade!, heter det videre fra Wærner i dagens pressemelding.


Les mer musikk her

Les plateanmeldelser her

Les Full av fuzz her

Les Lennart her

Les Blues Groove her

Les Lyttelua her

Finn alt innen musikk på Startsiden

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus