Brann og Tromsø enkelt videre

<pBrann og Tromsø stoppet effektivt askeladdene Valdres’ og Ranheims cupeventyr i 4. runde tirsdag. Brann vant 3-1, mens Tromsø vant 3-0.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brann hadde ingen problemer med å ta seg til cupens femte runde. (Foto: Scanpix)Brann hadde ingen problemer med å ta seg til cupens femte runde. (Foto: Scanpix)

Bergen (NTB): Brann anført av storscorer Thorstein Helstad gjorde kort prosess med Valdres. Helstad bruke 95 sekunder på å gjøre 1-0. Til tross for den tidlige kalddusjen klarte gjestene fra Fagernes å skape en del framover og satte Brannforsvaret på flere prøver, men klarte ikke å få nettkjenning på Brann stadion før pause.

En giftig Helstad ville det imidlertid annerledes da han headet inn 2-0 etter et flott forarbeid av Robbie Winters.

I annenomgangen virket det som om Brann bare kontrollerte. Valdres redusering til 1-2 ved Steffen Rabben kom med bare to minutter igjen av ordinær tid. Dessuten var gjestene begynt å gå tomt for krefter. På overtid ble Jaiteh tatt inne i feltet og Olafur Bjarnason fikk gjøre 3-1 på straffe.

Giftig Moldskred

Tromsøs Morten Moldskred brukte sju minutter på å overliste Ranheim-keeperen på Ranheim Gressbane. Da samme mann ble felt inne i feltet like før sidebytte var Rushfeldt sikker eksekutør fra straffemerket.

I annen omgang falt tempoet og intensiteten i kampen seg. Gjestene la seg bakpå, mens hjemmelaget eide ballen og spillet. Det gikk hele 35 minutter før gjestene skape sin første målsjanse etter pause. Like før slutt gjorde Moldskred sitt andre for kvelden, men det virket som om Tromsø sparte seg til helgens serierunde.

Onsdag står flere askeladder på tur for å prøve cuplykken. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus