Brann og Vikings E-cupmotstandere klare

Brann og Vikings E-cupmotstandere klare
Brann og Vikings E-cupmotstandere klare

<pBrann møter enten walisiske Llanelli eller latviske Ventspils i 2. kvalifiseringsrunde til mesterligaen i fotball. Viking møter Vetra Vilnius fra Litauen i kvalifiseringen til UEFA-cupen.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi er godt fornøyd med trekningen, sier sportssjef Roald Bruun-Hanssen til brann.no. om trekningen til mesterligaen kommende høst.

– Det er på ingen måte avskrekkende og i fornuftig reiseavstand for oss. En bra trekning for oss og en veldig spennende utfordring.

Trekningen av de to første rundene ble foretatt tirsdag, og Brann får 22./23. juli vite hvilket av de to lagene som går videre fra 1. kvalifiseringsrunde. Kampene i 2. runde spilles 29./30. juli og 5./6. august. Brann har hjemmekamp først.

Viking møter Vetra Vilnius fra Litauen i 1. kvalifiseringsrunde i UEFA-cupen. Viking spiller borte i første kamp 17. juli. Returkampen i Stavanger spilles to uker senere.

Lillestrøm og Stabæk er allerede klare for 2. kvalifiseringsrunde, som trekkes 1. august.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus