Red Hot Justice Peppers?

Red Hot Justice Peppers?
Red Hot Justice Peppers?

<pNorgesaktuelle Justice skal være aktuelle som produsenter for Red Hot Chili Peppers.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den franske dance/elektronikaduoen Justice, som spiller på Oslo Live-festivalen på Kontraskjæret i Oslo denne uka, skal produsere Red hot Chli Peppers nye album.

Justice, som består av Xavier De Rosnay og Gaspard Auge og som ABC Nyheter intervjuet da de besøkte hovedstaden i vinter, har fått i oppdrag å produsere Los Angeles-bandets tiende studioalbum. De to har produsert sitt eget materiale og remikset en rekke andres låter, men aldri tatt steget videre som produsenter for andre.

Samarbeidet ble introdusert for omverden av Busy P, hovedmannen bak justices plateselskap Ed Banger Records, i forbindelse med et intervju han gjorde med nettstedet datatransmission.co.uk , melder Music-News. Men verken talspersoner for dem eller noen i Red Hot Chili Peppers har selv bekreftet om Busy Bs påstander er sanne eller ei.

Det som imidlertid er sant er at Red Hot chili Peppers' frontmann og vokalist Anthony Kiedis har vært en stor fan av den franske duoen en tid nå og bandet benytter deres musikk for å varme opp publikum foran gruppens konserter.

Vil Anthony Kiedis få ønsket om nærmere samarbeid med Justice oppfylt?Vil Anthony Kiedis få ønsket om nærmere samarbeid med Justice oppfylt?

Les mer musikk her

Les plateanmeldelser her

Les Full av fuzz her

Les Lennart her

Les Blues Groove her

Les Lyttelua her

Finn alt innen musikk på Startsiden

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus