Bruk Quart-billettene på Roskilde-festivalen

Bruk Quart-billettene på Roskilde-festivalen
Bruk Quart-billettene på Roskilde-festivalen
Artikkelen fortsetter under annonsen

<pArrangørene av Roskilde-festivalen i Danmark opplyser at alle som har gyldige Quart-billetter kan bruke disse for å få gratis inngang til Roskilde på grunn av Quart-konkursen.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Allerede søndag morgen starter oppvarmingen på Roskilde-festivalen, men det er først torsdag i neste uke at festivalens offisielle program åpner.

Avtalen som Roskilde-arrangørene kunngjorde fredag kveld på festivalens nettsted, innebærer at en flerdagsbillett til Quart vil gi adgang til hele Roskilde-festivalen. En endagsbillett til Quart vil gi adgang til Roskilde-festivalen søndag 6. juli, som er eneste dag hvor det finnes endagsbilletter til Roskilde.

Festivalledelsen ber interesserte innehavere av Quart-billetter om å sende e-post til adressen som er oppgitt i kunngjøringen på Roskilde-nettstedet, med persondato og informasjon om billettype. Deretter er det bare å ta med seg billetten til Roskilde-festivalen og henvende seg ved inngangene der.

– Vi synes det er leit å ha mistet en god forretningspartner og er bekymret for festivaldeltakerne som allerede hadde kjøpt billett til Quart-festivalen, heter det i kunngjøringen fra Roskilde. (©NTB)