Bruk Quart-billettene på Roskilde-festivalen

Bruk Quart-billettene på Roskilde-festivalen
Bruk Quart-billettene på Roskilde-festivalen

<pArrangørene av Roskilde-festivalen i Danmark opplyser at alle som har gyldige Quart-billetter kan bruke disse for å få gratis inngang til Roskilde på grunn av Quart-konkursen.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Allerede søndag morgen starter oppvarmingen på Roskilde-festivalen, men det er først torsdag i neste uke at festivalens offisielle program åpner.

Avtalen som Roskilde-arrangørene kunngjorde fredag kveld på festivalens nettsted, innebærer at en flerdagsbillett til Quart vil gi adgang til hele Roskilde-festivalen. En endagsbillett til Quart vil gi adgang til Roskilde-festivalen søndag 6. juli, som er eneste dag hvor det finnes endagsbilletter til Roskilde.

Festivalledelsen ber interesserte innehavere av Quart-billetter om å sende e-post til adressen som er oppgitt i kunngjøringen på Roskilde-nettstedet, med persondato og informasjon om billettype. Deretter er det bare å ta med seg billetten til Roskilde-festivalen og henvende seg ved inngangene der.

– Vi synes det er leit å ha mistet en god forretningspartner og er bekymret for festivaldeltakerne som allerede hadde kjøpt billett til Quart-festivalen, heter det i kunngjøringen fra Roskilde. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus