Babyshambles avlyser på Hove

<p>Pete Doherty og gruppa Babyshambles avlyser Hovefestivalen.(Foto: Scanpix) </p>
Pete Doherty og gruppa Babyshambles avlyser Hovefestivalen.(Foto: Scanpix)

Pete Doherty er sliten og avlyser Hovefestivalen. Toffen Gunnufsen raser.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det britiske bandet som er mer kjent for frontfigur Pete Dohertys elleville privatliv enn musikken sin, dropper konserten på Hovefestivalen torsdag. Grunnen skal være at Doherty er lei og vil ta en pause, skriver VG Nett.

– For oss er det er håpløst med artister som Doherty, som er sånn i knollen, uttalte bookingsjef Toffen Gunnufsen på en pressekonferanse torsdag, da det fortsatt var usikkert om Babyshambles ville dukke opp eller ei.

ABC Nyheter får opplyst at det ikke bare er kveldens Hovekonsert som avlyses. Den britiske gruppa avlyser nå også hele turneen sin fremover.

Adrian Hunter i Lazy Eye Management avviser at det har vært en konflikt mellom frontmann Pete Doherty og tour manageren, slik det har blitt spekulert i. Han uttaler at Pete er sliten, og ikke vil spille konserter igjen før han er i form til å gi publikum den konsertopplevelsen de fortjener.

Ifølge VG Nett skal Doherty også ha sparket manageren sin torsdag.

Også en av morgendagens store attraksjoner, Opeth, blir ikke å se på scenen. Bandet skulle spilt på hovedscenen klokken 20 fredag kveld, men måtte avlyse fordi vokalist Mikael Åkerfeldt har fått vannkopper.

Norske Satyricorn stepper inn som erstattere for det svenske bandet.

Les mer musikk her

Les plateanmeldelser her

Les Full av fuzz her

Les Lennart her

Les Blues Groove her

Les Lyttelua her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus