Rosenborg solgte Yssouf Koné

Rosenborg solgte Yssouf Koné
Rosenborg solgte Yssouf Koné

Yssouf Koné er ikke lenger Rosenborg-spiller. Han ble solgt til rumenske Cluj onsdag kveld for en sum på cirka 600.000 euro (ca. 5 mill. kroner).

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Trondheim (NTB): Både en fransk og en tysk klubb skal ha vist interesse for spissen som i det siste har vært opptatt med landslagsspill for Burkina Faso, men Koné har hele tiden synes det rumenske alternativet har vært mest interessant, skriver Nettavisen.

Koné ønsker å avslutte Rosenborg-oppholdet med stil, og han kommer derfor til å bli i Trondheim til det norske overgangsvinduet åpnet 1. august.

– Jeg er veldig glad nå, men kommer til å bli enda gladere når Rosenborg er sikret en plass i UEFA-cupen, sier 26-åringen. Han kom til RBK i 2006 og har spilt 41 kamper for trønderne. Det er til sammen blitt 15 scoringer på ham.

Merkelig utspill

Rune Bratseth som fungerer som sportslig leder i RBK i Erik Hoftuns fravær, sa torsdag morgen til adressa.no at ingenting var avklart med hensyn til Konés overgang til den rumenske klubben.

– Forhandlingene pågår, og det er ingenting som er avklart, sa Bratseth. Han utdypet dette og mente at overgangen kun hadde foregått i spillerens eget hode. Han utdypet dette og mente at overgangen kun hadde foregått i spillerens eget hode

– Han føler nok selv at alt er gått i orden, men det har det altså ikke. Det skjer ingenting denne uken, hevdet Bratseth torsdag formiddag.

Et merkelig utspill, for torsdag morgen bekreftet Harald Pedersen i Rosenborg at overgangen var i orden natt til torsdag.

Spiller ut juli

– Yssouf Koné er solgt til rumenske Cluj. Det kan jeg bekrefte. Overgangen gikk i orden natt til torsdag, sa Harald Pedersen til NTB.

Pedersen sa også at Koné kommer til å spille for RBK ut juli måned, akkurat som Nettavisen skrev tidlig torsdag morgen.

Det er også klart at Bjørn Tore Kvarme kommer til å legge opp etter fredagens seriekamp mot Bodø/Glimt. Da takker han av og tar farvel med supporterne og klubben på Lerkendal for å flytte til Spania. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus