Rosenborg solgte Yssouf Koné

Rosenborg solgte Yssouf Koné
Rosenborg solgte Yssouf Koné
Artikkelen fortsetter under annonsen

Yssouf Koné er ikke lenger Rosenborg-spiller. Han ble solgt til rumenske Cluj onsdag kveld for en sum på cirka 600.000 euro (ca. 5 mill. kroner).

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Trondheim (NTB): Både en fransk og en tysk klubb skal ha vist interesse for spissen som i det siste har vært opptatt med landslagsspill for Burkina Faso, men Koné har hele tiden synes det rumenske alternativet har vært mest interessant, skriver Nettavisen.

Koné ønsker å avslutte Rosenborg-oppholdet med stil, og han kommer derfor til å bli i Trondheim til det norske overgangsvinduet åpnet 1. august.

– Jeg er veldig glad nå, men kommer til å bli enda gladere når Rosenborg er sikret en plass i UEFA-cupen, sier 26-åringen. Han kom til RBK i 2006 og har spilt 41 kamper for trønderne. Det er til sammen blitt 15 scoringer på ham.

Merkelig utspill

Rune Bratseth som fungerer som sportslig leder i RBK i Erik Hoftuns fravær, sa torsdag morgen til adressa.no at ingenting var avklart med hensyn til Konés overgang til den rumenske klubben.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Forhandlingene pågår, og det er ingenting som er avklart, sa Bratseth. Han utdypet dette og mente at overgangen kun hadde foregått i spillerens eget hode. Han utdypet dette og mente at overgangen kun hadde foregått i spillerens eget hode

– Han føler nok selv at alt er gått i orden, men det har det altså ikke. Det skjer ingenting denne uken, hevdet Bratseth torsdag formiddag.

Et merkelig utspill, for torsdag morgen bekreftet Harald Pedersen i Rosenborg at overgangen var i orden natt til torsdag.

Spiller ut juli

– Yssouf Koné er solgt til rumenske Cluj. Det kan jeg bekrefte. Overgangen gikk i orden natt til torsdag, sa Harald Pedersen til NTB.

Pedersen sa også at Koné kommer til å spille for RBK ut juli måned, akkurat som Nettavisen skrev tidlig torsdag morgen.

Det er også klart at Bjørn Tore Kvarme kommer til å legge opp etter fredagens seriekamp mot Bodø/Glimt. Da takker han av og tar farvel med supporterne og klubben på Lerkendal for å flytte til Spania. (©NTB)