Alt håp ute for Slipknot?

Alt håp ute for Slipknot?
Alt håp ute for Slipknot?

Det er ikke fullt så ille som overskriften antyder for de maskerte hardrockerne, men deres nye album er i alle fall døpt «All Hope Is Gone».

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det norgesaktuelle Iowa-bandet Slipknot slipper sitt fjerde studioalbum «All Hope Is Gone» på Roadrunner Records 26. august. Den første singelen fra det kommende albumet, «Psychosocial», slippes allerede i morgen, 20. juni og mandag 10. november spiller de i Oslo Spektrum. Slipknot åpner sin første turné på over tre år i hjemlandet USA nå i sommer. De vil blant annet headline den omreisende hardrockfestivalen Rock Star Energy Mayhem Festival før de inntar 14 forskjellige arenaer i Europa til høsten.

«All Hope Is Gone» er mer en erklæring enn en plate, konstanterer vocalist Corey Taylor i en pressemelding.

- Hvert album vi har laget har vært en bekreftelse på hvor vi til enhver tid har befunnet oss. Jeg tror den perioden vi er inne i nå er passende til tittelen, men også både vakker og kraftfull, sier han.

- Vi har laget et album som vil vise veien vi har gått siden sist og hvilken vei som ligger fremfor oss, og som samtidig viser hvor vi nå befinner oss som mennesker. Jeg mener det er det beste vi har gjort noen sinne. Og jeg utfordrer hvem som helt til å bevise at jeg tar feil, understreker den maskerte sangeren selvsikkert.

Det nye albumet skal angivelig basere seg på elementer fra de to foregående platene «Vol 3: (The Subliminal Verses)» fra 2004 og «Iowa» fra 2001.

Slipknot er i ferd med å bli pionerer innenfor den alternative metalscenen. Bandets tre foregående album, samt deres DVD-utgivelser har alle solgt til platina eller bedre hjemme i USA.

«All Hope Is Gone» er produsert av bandet selv i samarbeid med Dave Fortman, tidligere gitarist i puddelrockbandet Ugly Kid Joe.Les mer musikk her

Les plateanmeldelser her

Les Full av fuzz her

Les Lennart her

Les Blues Groove her

Les Lyttelua her

Personvernpolicy