KONSERT: Tift Merritt, Norwegian Wood – Frognerbadet, Oslo, søndag 15. juni 2008

Behagelige Tift

Behagelige Tift
Behagelige Tift

Amerikanske Tift Merritt og hennes band gjorde en fin konsert i regnværet søndag ettermiddag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flott dame i regnbadetFlott dame i regnbadet

Åpningen av siste dag på den 17. Norwegan Wood i rekken var det The Jayhawks-kameratene Mark Olson og Gary Louris som sto for sammen med norske Seven Doors Hotel. Denne konserten rakk ikke ABC Nyheters utsendte, men var på plass da den amerikanske americana-singer/songwriteren Tift Merritt inntok podiet for andre gang klokken 16. Merritt spilte også på Norwegian Wood i 2005, den gang var hun alene på scenen, i dag stilte hun med fullt band.

Hun åpnet lett og ledig sammen med sitt eminente band og serverte behagelige countryrock-toner i regnværet, som igjen hadde inntatt Frognerbadet etter en forholdsvis tørr lørdag.

Den 33 år gamle musikeren med base i North Carolina, ble allerede i går kveld introdusert for Wood-publikummet da hun tok utfordringen og gjorde en duett på sparket sammen med Madrugada under deres mesterlige konsert.

Tift Merritt, som for øvrig på dagen er født nøyaktig 40 år etter Elvis Presley, leverte et solid sett, ikke uventet med fokus på sin ferskeste utgivelse, «Another Coutry», Merritts femte album i rekken.

Det hele ble avrundet med nydelige «Supposed To Make You Happy», hvor Tift Merrits stemme løftet sangen sammen med to av bandmedlemmene som korister til høyder som løftet skylaget - ja en kort stund skinte til og med solen gjennom og ned på den yndige musikeren og hennes medmusikanter.


Se flere bilder fra Norwegian Wood her

Les flere konsertanmeldelser fra Norwegian Wood her:
Dinosaur Jr.
Foo Fighters
Queens Of The Stone Age
Rufus Wainwright
Billy Talent
Underwood-scenen lørdag
Madrugada
Tift Merritt
Spiritualized
Hellbillies
Alanis Morissette


Les mer musikk her

Les plateanmeldelser her

Les Full av fuzz her

Les Lennart her

Les Blues Groove her

Les Lyttelua her

Personvernpolicy