Var forsinket - ringte inn bombetrussel

Var forsinket - ringte inn bombetrussel
Var forsinket - ringte inn bombetrussel

Journalisten ringte inn bombetrussel i frykt for at flyet skulle ta av uten ham ombord. Så begikk han sitt livs største tabbe.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 27 år gammel journalist fra Tyskland trodde han var smart da han oppaget at han var forsinket til flyet som skulle ta ham med til fotball-EM i Østerrike.

I et forsøk på å forsinke avgangen ringte han inn en anonym bombetrussel fra mobilen sin og sa at det var en bombe på flyet fra Verona til Wien.

Da han en stund senere dukket opp på flyplassen for å ta flyet fra selskapet Air Dolomiti sa han at han hadde hørt at flyet kom til å bli forsinket, og at det derfor burde være mulig å sjekke inn.

Det var trolig det dummeste mannen kunne ha gjort (om vi ser bort fra det å ringe inn selve bombetrusselen). For dessverre for mannen var ikke informasjonen om bombetrusselen og forsinkelsen offentlig kjent.

Vips ble den desperate sportsjournalisten hovedmistenkt.

Og ganske riktig, da politiet sjekket de utgående samtalene på mobilen hans, fikk de bekreftet mistanken om hvem som var syndebukk og pågrep journalisten.

Den falske bombetrusselen førte til at flytrafikken på flyplassen ble stengt i flere timer.

Kilde: Metro.co.uk.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus