Selger Lyn for én krone

<p>Atle Brynestad. (Foto: Scanpix). </p>
Atle Brynestad. (Foto: Scanpix). 

Atle Brynestad tilbyr Lyn Oslo å kjøpe selskapet som eier klubben. Brynestad krever like mye som han ga for klubben – én krone.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det opplyser fotballklubben Lyn i en pressemelding. Brynestads selskap CG Holding eier FC Lyn Oslo AS, men tilbyr nå FC Lyn Oslo å kjøpe selskapet for én krone, summen Brynestad kjøpte klubben for i 1999.

Brynestads selskap vil samtidig slette all gjeld Lyn har til selskapet. Gjelden skal være på ca. 15 millioner kroner.

– Tilbudet fra CG Holding AS vil gi fotballklubben FC Lyn Oslo full frihet til selv å velge sin strategi med hensyn til sin fremtidige satsning på elitefotball. Dette inkluderer blant annet også beslutningene om kjøp og salg av spillere, sier klubbdirektør Erik Langerud.

Styret i fotballklubben vil i løpet av kort tid ta stilling til tilbudet fra Atle Brynestad. Klubben arbeider også på spreng for å få inn nye investorer etter at det tidligere i år ble kjent at Brynestad ville trekke seg ut. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus