Førskolelærer teipet munnen på treåring

En svensk førskolelærer får fortsette i jobben, til tross for at han teipet igjen munnen på en bråkete treåring. Mannen er under politietterforskning, men likevel ikke tatt ut av tjeneste.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Førskolelæreren brukte limbånd for å få smågutten til å holde munn – ikke bare én, men to ganger. Han ble politianmeldt av sin egen arbeidsgiver i den sørsvenske universitetsbyen Lund, skrev avisen Sydsvenska Dagbladet torsdag.

Treåringen greide selv å få bort den første teipbiten, og da hentet førskolelæreren et bredere og sterkere limbånd, går det fram av politianmeldelsen. Dette båndet fikk gutten ikke fjernet, han ble redd og begynte og gråte, og læreren brukte da saks for å fjerne teipbiten.

Saken er under etterforskning, og førskolens rektor forsvarer beslutningen om å la læreren få arbeide videre inntil politiet har fullført sitt arbeid. – Når etterforskningen er ferdig, vil vi ta spørsmålet opp til ny vurdering, sier rektoren til Sydsvenska Dagbladet.

Et viktig moment er at foreldrene til barna i førskolen fortsatt har tillit til læreren, tilføyer rektoren. Gutten som fikk munnen teipet igjen, skal ha det bra, og også hans foreldre er enige i at læreren bør få fortsette. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus