Hove gir bort festivalpass

<p>Beth Ditto og hennes Gossip satte punktum for Hovefestivalen i fjor. <br> </p>
Beth Ditto og hennes Gossip satte punktum for Hovefestivalen i fjor.

Usikkerheten rundt refundering av kjøpte billetter til nedlagte Quart har fått ledelsen av Hovefestivalen til å strekke ut en hjelpende hånd til ofrene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hovefestivalen gjør som Storåsfestivalen, og inviterer alle som har investert i festivalpass til årets Quartfestival til sin festival i stedet.

- Vi håper og tror at vi kan være en fullgod erstatning for de som hadde gledet seg til en festivaluke på sørlandet, og som kanskje ikke har råd til et ekstra ukepass på toppen av det første, sier bookingansvarlig Toffen Gunnufsen.

Det er ikke sikkert at de som har kjøpt pass til Quart vil tape pengene de har lagt ut, men de må uansett belage seg på lang ventetid før de får endelig beskjed om pengene refunderes eller ikke. Dermed kan festivalgjengerne som opprinnelig skulle til Quart i Kristiansand heller dra til Arendal, som tross alt ikke ligger alt for langt fra Kristiansand.

Lik profil

- Hovefestivalen ligger jo mærme både i tid og sted, og musikkprofilen til Quart var ganske lik. Det føles som en naturlig ting å gjøre. Det er jo ikke snakk om det helt store antallet, så å gi en håndsrekning over fylkesgrensene føles bare hyggelig, sier Gunnufsen.

Bookingsjefen, som gikk fra Quart til Hove til fjorårets festival, er klar over at Hovefestivalen ikke er den første festivalen som kommer med et slikt tilbud til skuffede Quart-fans.

- Vi har i de siste dagene jobbet parallelt med flere tiltak for å kunne hjelpe våre naboer i vest. Samtidig ønsket vi å se hva som faktisk skjedde med de allerede kjøpte billettene. Nå gjør vi det enkelt og lar alle som møter opp på billettkontoret vårt under avvikling med gyldig ukepass få Hovepasset sitt der.

Hovefestivalen 2008 går av stabelen på Tromøya utenfor Arendal i perioden 23-27. juni. Blant artistene på programmet finner vi Beck, Babyshambles, Jay-Z, Band Of Horses og The Raconteurs.

Les mer musikk her

Les plateanmeldelser her

Les Full av fuzz her

Les Lennart her

Les Blues Groove her

Les Lyttelua her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus