Hevder sin uskyld

Hevder sin uskyld
Hevder sin uskyld

Warren G, som ble arrestert for besittelse av marihuana på søndag, hevder at han er uskyldig.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I går ble det kjent for allmennheten at Warren G ble arrestert i helgen for besittelse av narkotika. I dag hevder Warren Griffin III, som er mannens egentlige navn, at han er uskyldig og at han bare var passasjer i bilen som opprinnelig ble stanset av politiet etter at å ha kjørt på rødt lys. Rapperen befant seg da i bilen sammen med sjåfør Ryan Butler. De kom begge fra en fest som skal ha vært holdt for rap-kollega Kanye West.

Var bare passasjer

Representanter for Warren G understreker nå i en pressemelding at stjernen kun var passasjer i bilen, skriver nettstedet TMZ.com.

«De var i Hollywood-området for Kanyes fest. Han var passasjer i bilen og sov i forsetet da bilen ble vinket inn til siden av veibanen.Han ble anholdt fordi han kunne ikke gjøre rede for seg. Uansett hva som ble funnet i bilen så var det ikke hans, det var i bilen», heter det i pressemeldingen.

Warren G oppnådde stor suksess på 90-tallet med låtene «Regulate» og «Prince Igor» og jobbet da sammen med blant andre Snoop Dogg, Dr. Dre og Sissel.


Les mer musikk her

Les plateanmeldelser her

Les Full av fuzz her

Les Lennart her

Les Blues Groove her

Les Lyttelua her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus