Warner-musikk fjernet fra Last.FM

Plateselskapet Warner Music Group har fjernet alle låter fra sine artister på nettstedet Last.FM.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Plateselskapets backkatalog ble fjernet fra nettstedet sist fredag, men uten at noen offisiell forklaring er gitt, melder Festivalwise.

I en blogg hos last.fm antydes det imidlertid at de to selskapene, som til nå har hatt en kontrakt som oppdateres månedentlig, ikke er blitt fornyet. Last.fm er en britisk nettsamfunn som ble etablert i 2002 og som i dag har registrert over 21 millioner aktive brukere. Nettstedet lar blant annet brukerne anbefale musikk til hverandre, og ellers sender de nettradio i tillegg til å la brukerne streame musikk (lytte til musikk online, uten å laste ned musikkfilene).

Last.FM lar sine registrerte brukere streame låter opp til tre ganger per låt, en begrensning som for øvrig har vært kritisert hos brukerne i lang tid. Mange konkurrerende nettsteder som tilbyr lignende tjenester lar brukerne streame låtene så mange ganger de ønsker.


Les mer musikk her

Les plateanmeldelser her

Les Full av fuzz her

Les Lennart her

Les Blues Groove her

Les Lyttelua her

Personvernpolicy